Renovatie schuur

Volledige renovatie van bestaande schuur aan de voet van de dijk in Opheusden. In goed overleg met klant gekozen voor een zwart potdekselprofiel. Dit is onderhoudsvrij, want van staal. We hebben het project compleet van A tot Z ter hand genomen. Doel was een asbestvrije schuur op te leveren. We heben het ontwerp, de demontage, de projectbegeleiding en de bouw uitgevoerd. 

  • Renovatie schuur
  • Renovatie schuur
  • Renovatie schuur
Terug naar het overzicht

Waarom Van Setten Timmerwerken?

  • check Passie en enthousiasme
  • check Afspraak = afspraak
  • check Vakmanschap
  • check Kwaliteit en goed overleg
  • check Verbouw en onderhoud
  • check Hecht en gedreven team
Projecten

Verbouwing woning en garage

Verbouwing woning en garage

Complete renovatie woning en garage

Verbouwing Betuwsch Badhuys

Verbouwing Betuwsch Badhuys

Betuwsch Badhuys in een nieuw jasje

Binnenluiken

Binnenluiken

Op maat gemaakte binnenluiken

Douglas veranda

Douglas veranda

Functionele veranda in landelijke stijl. 

Van kantoor naar bijeenkomstruimte

Van kantoor naar bijeenkomstruimte

Van gedateerd kantoor naar moderne bijeenkomstruimte.

Opbergkast in monumentale kerk

Opbergkast in monumentale kerk

Opbergkast in de Hersteld Hervormde Kerk in Opheusden