Aanbouw

Wilt u uw woning uitbreiden? Wij kunnen uw woning vergroten door een aanbouw te plaatsen aan de achterkant van uw woning. Het plaatsen van een erker of serre levert u ook veel extra leefruimte op. Met een veranda verlengt u de woonkamer, maakt u uw huis groter en overdekt u tegelijkertijd een stukje van uw tuin. Zo kunt u (vrijwel) altijd buiten zitten!

 

Misschien wilt u de zolder groter maken? Door het plaatsen van een dakkapel of dakopbouw realiseert Van Setten Timmerweken extra ruimte voor u in uw huidige woning. De bovengenoemde opties zijn slechts een kleine greep uit een breed scala aan mogelijkheden. In alle gevallen is Van Setten Timmerwerken u graag van dienst.

Van Setten Timmerwerken werkt netjes en gestructureerd. Wij willen graag – in uw belang – het overzicht houden. Van Setten Timmerwerken werkt met een losse planning. Dat betekent dat we binnen en tussen de opdrachten voldoende ruimte openlaten voor onverwachte gebeurtenissen. We blijven hierover met u in overleg. Dat maakt Van Setten Timerwerken erg flexibel. 

Waarom Van Setten Timmerwerken?

  • check Passie en enthousiasme
  • check Afspraak = afspraak
  • check Vakmanschap
  • check Kwaliteit en goed overleg
  • check Verbouw en onderhoud
  • check Hecht en gedreven team
Projecten

Keuken en aanbouw Opheusden

Keuken en aanbouw Opheusden

Keuken en aanbouw 

 

Aanbouw in Rhenen

Aanbouw in Rhenen

Royale uitbouw aan woning in Rhenen

Veranda op maat

Veranda op maat

Extra comfort in de tuin met deze maatwerk veranda. 

Schuur en schapenstal

Schuur en schapenstal

Bouw van schuur en schapenstal.